Dental Hasta Takip Yazılımı nedir ?

Diş kliniklerinizde hasta takibini daha etkili ve hızlı bir şekilde yönetmek artık mümkün. Macrodental Dental Hasta Takip Yazılımı ile diş kliniğinizi daha yakından takip edin, tedavi süreçlerinizi optimize edin ve hastalarınıza daha iyi bir deneyim sunun.

Neden Macrodental Dental Hasta Takip Yazılımı?

  1. Gelişmiş Randevu Yönetimi: Randevularınızı kolayca planlayın, iptal ve değişiklikleri anında güncelleyin. Hasta takibini düzenleyerek klinik süreçlerinizi daha verimli hale getirin.
  2. Etkili Tedavi Planlaması: Tedavi planlarınızı anında gözden geçirin, hastalarınıza özel tedavi planları oluşturun ve süreci kolayca yönetin.
  3. Hasta Bilgileri Güvenliği: Hassas hasta bilgilerinizi güvenle saklayın ve sadece yetkililere erişim sağlayın. Güvenlik konusunda endişelenmeden veri yönetimini en üst düzeye çıkarın.
  4. Mobil Uyumlu Arayüz: Her an her yerden erişim sağlayarak, mobil uyumlu arayüzü sayesinde klinik yönetimini kolayca kontrol altında tutun.
  5. Gelişmiş Raporlama Ekranları: Macrodental Dental Hasta Takip Yazılımı, size sunduğu raporlar sayesinde klinik verimliliğinizi ölçmenize, dişhekimi primlerinizi tek tuşla hesaplamanıza, klinik olarak önünüzü daha rahat görmenize olanak  sağlar.
  6. Sağlıkta Kalite Standartları:  Macrodental Dental Hasta Takip Yazılımı, Sağlık Bakanlığı’nın sağlık kalite denetim süreçlerinde talep ettiği , Laboratuvar, Ameliyathane, Sterilizasyon, SKS Gösterge, şifre ve loglama standartları ve daha bir çok sürecin hasta takip yazılımı üzerinde çözülmesine olanak sağlamaktadır.

Hemen Geçiş Yapın ve Farkı Hemen Hissedin!

Macrodental Dental Hasta Takip Programı ile diş kliniklerinizin yönetimini daha kolay ve etkili hale getirin. Kliniğiniz  için bu teknolojik çözümle tanışın!

Detaylı bilgi ve demo talepleriniz için bize ulaşın: [0850 811 0 400]

 

Share:

Comments are closed.

Macrodental 3D İndir

Deneyimi Yaşayın.

Macrodental Mobil

Kliniğiniz Cebinizde

Macrodental 3D

Uzak Bağlantı Programı
×